Scoala de soferi profesionisti
Relatii la tel: 0742-507-421

Venind în întâmpinarea nevoilor de pregătire profesională a personalului specializat din domeniul transporturilor rutiere, vă informăm că S.C. TECRO COMPANY S.R.L. este autorizată şi acreditată să organizeze , următoarele cursuri, în vederea obţinerii atestatelor profesionale, astfel:
1.    Curs de pregătire şi perfecţionare pentru persoane desemnate să conducă permanent şi efectiv activitatea de transport rutier.
2.    Curs de pregătire şi perfecţionare pentru instructori de conducere auto şi profesori de legislaţie rutieră.
4.   Curs de pregătire şi perfecţionare pentru conducătorii auto care efectuează transporturi rutiere de mărfuri periculoase.
5.    Curs de pregătire şi perfecţionare pentru consilierii de siguranţă pentru transportul rutier al mărfurilor periculoase.
6.    Curs de pregătire şi perfecţionare pentru conducătorii auto care efectuează transport rutier de mărfuri cu vehicule a căror masă maximă autorizată este mai mare de 3,5 tone, pentru conducătorii auto care efectuează transport rutier public de persoane, pentru conducătorii auto care efectuează transport rutier cu vehicule având mase şi/sau dimensiuni de gabarit depăşite.

8.    Curs de pregătire şi perfecţionare pentru conducătorii auto care efectuează transport rutier în regim de taxi.
Tematica de pregatire este avizata de Autoritatea Rutiera Romana iar pe parcursul desfasurarii cursurilor noi asiguram gratuit bibliografia recomandata.
Cursurile vor fi sustinute de lectori atestati ,bine pregatiti profesional avand experienta in domeniul transporturilor rutiere, dispusi oricand sa raspunda intrebarilor dvs.

atestate1

atestate